RAZLOG JE VEOMA OZBILJAN: Zalepili su joj bateriju na leđa, kada vidite zašto URADIĆETE ISTO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 20:14

RAZLOG JE VEOMA OZBILJAN: Zalepili su joj bateriju na leđa, kada vidite zašto URADIĆETE ISTO! (VIDEO)

Ovo će pomoći mnogima.

Ukoliko vam često izlaze osipi, moguće je da je alergija na nikl upravo razlog tome. Od ove alergije boluje čak 10 odsto stanovništva, a odgovarajućim ponašanjem se može dovesti pod kontrolu.

Nikl je metal koji se koristi za proizvodnju nerđajućeg čelika, često nalazi u nakitu, naočarima, satovima, dugmadi, konzervama, kod šerpi i lonaca, escajga i na žalost još uvek u mnogim kozmetičkim preparatima. Ovo znači da mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aparati u domaćinstvu, na koje ste najverovatnije navikli, lako mogu da uzrokuju alergiju.

Takođe, nikl se može naći i u namirnicama poput oraha, ovsene kaše, soje, čokolade itd.

Ako imate osipe, a niste sigurni šta ih uzrokuje, možete uraditi kratak test. Dovoljno je samo da manju bateriju zalepite na leđa, pa ukoliko budete imali neku reakciju, znaćete da je od osetljivosti na nikl.

Pogledajte detaljnije u ovom snimku.

NAČINA JE MNOGO, NAJBITNIJA JE VOLJA: Evo kako da ZAUVEK ostavite PUŠENJE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.