RAZDRAŽLJIVOST, NEROZA I NAPETOST! Saveti numerologa za ostatak dana, ostanite pribrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 12:38

RAZDRAŽLJIVOST, NEROZA I NAPETOST! Saveti numerologa za ostatak dana, ostanite pribrani

Spremite se za izazove pred vama!

Dan nam je u kodu 775, Sreda, Merkurov (5) dana.

Potreba za komunikacijom i pisanjem. Danas smo radoznali, znatiželjni i nestrpljivi. Naglašena potreba za slobodom. Sa druge strane danas možemo biti i brzopleti, ishitreni, nepredvidljivi. Danas možemo ući u konflikte sa prijateljima i kolegama ali i da neočekivano upoznamo nekog ili da odemo na neko putovanje sa istima. Brzo razmišljamo, brzo mislimo.

Danas donosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepromišljene odluke. Malo usporimo i razmislimo. Opreznost u saobraćaju, opreznost u kući sa električnim aparatima, tehnikom, strujom. Srećne okolnosti u klađenju i igrama na sreću.

Blagu napetost i nemir možemo osetiti i u emotivnim i u porodičnim odnosima. Ne trpimo pritisak i presing, želimo nešto da promenimo, želimo da unesemo neku novinu. Svi oni koji su slobodni danas mogu neočekivano da upoznaju nekoga i da imaju neku kratkoročnu avanturu i neki online flert.

Energija dana je malo napeta i razdražljiva pa i zdravstveno možemo osetiti blagu nervozu, probleme u stomaku neku nelagodu u solarnom pleksusu, problemi sa želudcem, ginekološkom regijom, ali i moguće glavobolje i povišeni pritisak koji bi mogao da utiče na osobe koje imaju problema sa kardiovaskularnim sistemom. Čuvajte se povreda.

Autor: Bojan Kljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.