RAZDOR U KRALJEVSKOJ PORODICI! Kralj Čarls besan na princa Vilijema, uradio mu isto što i Dajana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 10:48

RAZDOR U KRALJEVSKOJ PORODICI! Kralj Čarls besan na princa Vilijema, uradio mu isto što i Dajana

Prema rečima kraljevskog biografa ponavlja se isti scenario!

Kraljevski biograf tvrdi kako je kralj Čarls ljubomoran na princa Vilijama. Njihovi međusobni odnosi, svađe, kao i pravila koja se često krše, predstavljaju jednu inspirativnu temu za sve one koji vole monarhiju i detalje vezane za nju.

Njihovi međusobni odnosi, svađe, kao i pravila koja se često krše, predstavljaju jednu inspirativnu temu za sve one koji vole monarhiju i detalje vezane za nju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jedan od biografa kraljevske porodice otkrio je kako je kralj Čarls ljubomoran na svog sina i budućeg kralja, princa Vilijama. Navodno, sve je zbog popularnosti koju Vilijam uživa, dok je kralj Čarls često bio negativan lik, još od početka priče sa princezom Dajanom.

Kako se navodi, Čarls nikada neće moći da dostigne sve ono što je kraljica Elizabeta, najviše zbog toga što je jako dugo čekao na tron, a princ Vilijam i princeza Kejt Midlton su već sada prilično omiljeni u Velikoj Britaniji.

Klajv Irving, kolumnista i biograf, navodi da kralj Čarls nikada nije naučio da prihvati trenutak kada mu neko ukrade slavu i upravo to mu se događa sa sinom.

Podsećamo da mu se isto dogodilo i sa princezom Dajanom, koja je u javnosti uživala mnogo veću popularnost od njega. Ljudi su je toliko voleli, da kada je prisutna, Čarls je uvek bio u drugom planu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.