Psihoterapeutkinja otkriva šta uraditi KADA TE MUŠKARAC ZOVE SAMO ZBOG SE*SA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 19:55

Psihoterapeutkinja otkriva šta uraditi KADA TE MUŠKARAC ZOVE SAMO ZBOG SE*SA

"Zaslužuješ biti sa nekim ko će ti davati pažnju uvek, ne samo pre se*sa. Ne možeš isključiti osećanja, ali vreme leči"."

- Samohrana sam majka od 53 godine. Upoznala sam jednog muškarca, mlađeg 8 godina, putem interneta. Bio je jako šarmantan, dugo smo se dopisivali i napokon videli uživo - bilo je odlično. Nastavili smo se povremeno viđati, ali nakon svakog susreta nestao bi na nekoliko nedelja. Ignorisao bi moje poruke sve dok ne želi da se ponovno vidimo - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedna žena.

 Njegove "igrice" toliko su je izluđivale da ga je blokirala, ali psihoterapeutkinji je rekla kako ga je zavolela i kako ga ne može izbaciti iz glave.

- Ne krivi sebe zbog toga što te ignoriše nakon se*sa. Možda je drag i šarmantan, ali nije spreman da se veže. Možda i ima neku partnerku ili jednostavno samo želi se*s. Zaslužuješ biti sa nekim ko će ti davati pažnju uvek, ne samo pre se*sa. Ne možeš isključiti osećanja, ali vreme leči. Neka ti ovo bude lekcija, kreni dalje - savetuje psihoterapeutkinja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.