Prvim letom za ŠPANIJU - Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su morali odmah da se VRATE, situacija je bila nikad HITNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 21:09

Prvim letom za ŠPANIJU - Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su morali odmah da se VRATE, situacija je bila nikad HITNIJA

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, slavni par o kom se stalno priča, morao je da spakuje kofere i vrati se u Španiju, jer Nemanji kreću utakmice punom parom.

Bračni par Gudelj uživa u svakom trenutku, pa su tako njih dvoje nedavno posetili Dubai na 4 dana, gde im je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, sve bilo potaman.

" Buba i ja u Dubaiju" - napisala je tada ćerka pevačice Cece Ražnatović u opisu objave na Instagramu, međutim Anastasija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Gudelj morali su hitno da se vrate u Španiju, obzirom da Nemanji počinju fudbalski treninzi, i kako bi bio u savršenoj formi mora dobro i temeljno da se pripremi.

Da podsetimo, Anastasija Ražnatović imala je na Ibici romantičnu prosidbu koju je organizovao njen partner Nemanja Gudelj.

Posle toga par se venčao u manastiru Rajinovac u Beogradu. Inače, Anastasiji Ražnatović kuma na crkvenom venčanju bila je najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.

Anastasija i njen suprug su, inače, gorepomenut manastir u Begaljici izabrali jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina. Cecin duhovnik, Stefan Šarić godinama je služio službu upravo u ovom manastiru.

Srbija Danas/Blic/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.