Prvi put posle raskida Miloš Biković sa bivšom na crvenom tepihu

Izvor: B92, 12.Feb.2020, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put posle raskida Miloš Biković sa bivšom na crvenom tepihu

Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca Miloša Bikovića i njegovu bivšu devojku Aglaju Tarasovu, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju.

Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke "Led 2", koji će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi. Specijalnu projekciju zatvorenog tipa u filmskom centru "Oktobar" uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića.

Sedmoj sili nije promaklo to što su srpski glumac i Tarasova bez pratnje prošetali crvenim tepihom. Aglaja u glamuroznoji kratkoj crvenoj haljinii na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan. Mada su foto-reporteri željno iščekivali da ih slikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela filma "Led" nije došlo. U tome je možda presudilo i to što se tokom projekcije oglasio protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su morali da budu evakuisani svi gosti, uključujući i glumce.

Iako se ispostavilo da je u pitanju bio mali požar koji je odmah lokalizovan, specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da "Led 2" odgledaju do kraja. Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miloš Biković prisustvovao premijeri filma "Led 2" u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2020

Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke "Led 2", koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je 10. februara u Moskvi uz prisustvo srpskog glumca Miloša Bikovića saopštili su producenti...Specijalnu projektu zatvorenog tipa u filmskom centru "Oktobar" uveličale...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.