Prvi karneval umetnosti na Paliluli

Izvor: Savršena.com, 23.Sep.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi karneval umetnosti na Paliluli

Stambeno poslovni kompleks Central Garden povodom početka izgradnje druge faze, a u cilju promovisanja umetnosti i mladih beogradskih umetnika 26. septembra organizuje prvi “Karneval umetnosti” na Paliluli.
Na jedan dan Knez Danilova ulica postaće modna pista, trotoari pretvoreni u galerijski prostor a raskošno drveće ugostiće najlepše fotografije sa motivima Beograda. Raznovrstan program, u kome će posetioci uživati na platou ispred Central Gardena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << osmišljen je tako da zadovolji kulturne potrebe svih sugrađana.

Četvorosatni karnevalski program počeće u 18 časova izložbom dečijih radova, a nastaviće se izložbom My piece of Belgrade koju čini umetnička instalacija od preko 200 fotografija inspirisanih našom prestonicom. Modnom revijom Show yourself koja počinje u 20 časova, predstaviće se mladi modni dizajneri koji će zatvoriti program prvog karnevala umetnosti na ovoj gradskoj opštini.

“Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da ugostimo i sarađujemo sa mladim umetnicima i kreativcima koji svojim radom pokazuju da je Beograd i dalje na kulturnoj mapi sveta”, izjavila je Mina Kalezić, direktorka marketinga CBRE Srbija, ekskluzivnog zastupnika prodaje kompleksa Central Garden i dodala, “Kompanije AFI Europe i Shikun & Buinui Group koje grade stambeno poslovni kompleks Central Garden i ubuduće će ulagati u ovakve projekte kako bismo vratili Beogradu stari duh.”

 

 

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.