Prva pevačica grupe Luna je izabrala ovu profesiju i danas izgleda potpuno drugačije FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 12:30

Prva pevačica grupe "Luna" je izabrala ovu profesiju i danas izgleda potpuno drugačije FOTO

Grupa "Luna" na čelu sa Čedom Čvorkom, mnogima je bila jedna od omiljenih na domaćoj javnoj sceni tokom devedesetih, a pevačica Maja Marković oduševljavala je svojim glasom.

Prva pevačica grupe "Luna" Maja Marković (41) bila je deo ove poznate pop grupe sve do 2005. godine.

Iako se povukla iz medija, Maja je aktivna na društvenim mrežama. Danas, ona radi na prekookeanskim brodovima i uživa u nastupima sa svojim partnerom Sinišom Cvetkovićem Ludvigom, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << često i pokazuje svojim pratiocima.

Izjavila je da nikad nije prestala da peva, ali se nije pojavljival au javnosti:

"Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista", izjavila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.