Prva Južnokorejka na naslovnoj strani Voga je fantazija FOTO

Izvor: B92, 06.Jan.2022, 14:58

Prva Južnokorejka na naslovnoj strani Voga je fantazija FOTO

Manekenka i glumica Hojeon Jung, najpoznatija po ulozu u seriji "Squid Game", postala je prva Južnokorejka koja krasi naslovnu stranu američkog izdanja časopisa "Vogue".

Ona je za spomenute medije rekla da joj se život "u potpunosti promenio" sa novostečenom slavom, te da nije bilo lako da se izbori sa popularnošću.

"Ne znam zašto, ali nisam mogla da jedem. Bila sam tako zbunjena i sve je bilo tako haotično i nisam mogla da verujem šta se događa", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jung.

Čudesna žena može sve: "Volim da rađam, radila bih to jednom nedeljno"

Kako kaže, u tom periodu smršala je čak osam kilograma, a njeni obožavaoci su drastičnu promenu primetili tek nakon što je ona objavila svoju fotografiju na Instagramu.

Bilo joj je teško da se psihički nosi sa komentarima ljudi, te je neretko plakala.

"Čak i ako me osmoro ljudi pohvalilo, a samo dvoje kudilo, ja sam plakala sama kod kuće. Čak se i sad borim sa nedostatkom samopouzdanja", priznala je za Vogue.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ISTORIJSKI TRENUTAK: Prva južnokorejska glumica na naslovnici američkog Voga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2022

Postala je slavna preko noći...Glumica Hojeon Đung možda nije pobedila u seriji "Squid Game", ali bez sumnje osvojila je srca mnogih obožavalaca i u međuvremenu postala prva Južnokorejka koja krasi naslovnicu najnovijeg američkog izdanja časopisa "Vog" za februar...Južnokorejska manekenka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.