Pružam joj sve što poželi: Ljubavna priča Konora Megregora i njegove Di

Izvor: B92, 09.Okt.2021, 12:22

Pružam joj sve što poželi: Ljubavna priča Konora Megregora i njegove Di

Najplaćeniji sportista na svetu čije godišnja zarada iznosi 180 miliona, Konor MekGregor nedavno je prošetao Los Anđelesom sa verenicom Di Devlin.

Ležerni i opušteni, Konor i Di su pazarili u jednoj prodavnici, a sudeći po fotografijama uživali su zajedno u slobodnom vremenu.

Nakon toga, par zajedno sa decom Konorom Mlađim, Krojom i Rajanom uslikan je i u Majamiju dok uživaju na letovanju i uglavno ih viđamo u opuštenim varijantama.

Par se upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2008. godine, na jednoj proslavi, baš kada je Irac odustao od vodoinstalaterskog zanata i odlučio da se posveti svojoj MMA karijeri:

"Pozvao sam je i samo smo počeli da ćaskamo. Delovala je kao dobra devojka, a ja volim dobre devojke", sportista je objasnio zašto mu je Devlinova privukla pažnju.

Takođe i Di je priznala da ju je Megregor odmah privukao.

"Već je počeo da trenira kad smo se upoznali, pa sam se stvarno divila njegovoj posvećenosti", rekla je ona.

Jednom prilikom za "Miror" Konor je izjavio da nije uvek bilo lako i lepo, ali su uvek su imali odnos pun ljubavi i podrške:

"Moja devojka je godinama radila veoma naporno i ostala uz mene kad nisam imao bukvalno ništa. To što sad mogu da priuštim da ona ne mora da radi, pružim joj sve što poželi i proputuje svet ispunjava me ponosom", kazao je.

Takođe je isticao da ne bi uspeo bez nje:

"Svakog dana, otkako sam započeo karijeru, ona me je podržavala. Vozila me je u teretanu, slušala o mojim snovima. Di je spasla moj život. Ne bih bio tu gde jesam da nije nje, to je sigurno. Sve što radim, radim zbog nje."

Megregor i Devlinova dobili su prvo dete 2017. godine, kada je rođen njihov sin Konor Mlađi, a dve godine kasnije stigla je i ćerkica Kroja. Ove godine Di je donela na svet i malog Rajana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.