Prozivali su je da NOSI PRLJAV VEŠ, a ona napala Marka DNK zbog NEHIGIJENE! Maja Marinković zgadila OVIM POTEZOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 22:36

Prozivali su je da NOSI PRLJAV VEŠ, a ona napala Marka DNK zbog NEHIGIJENE! Maja Marinković zgadila OVIM POTEZOM

Maja Marinković i Marko DNK žestoko su zaratili u rijalitiju "Zadruga 6" i to zbog lične higijene

Pre nekoliko dana Maja Marinković i Marko DNK vređali su se zbog lične higijene, tačnije nehigijene.

Naime, Marko DNK nije mogao da veruje da Maja Marinković priča kako ne vodi računa o higijeni.

– Ona da meni kaže da mi smrde noge, a ja se kupam skoro svaki dan – govorio je besno.

Međutim, u skoro svakoj sezoni Maja je upravo bila prozivana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog svoje aljkavosti, pa je čak u drugoj sezoni Zadruge daobila naziv "aljkavuša", te da nosi prljave gaćice i da se zbog odlaganja prljavih stvari u garderoberu skupljaju mušice.

Tada su neki zadrugari demantovali da je Maja "prljava" i nepažljiva kad je higijena u pitanju, rekavši čak i da je najurednija među devojkama.

Međutim, nedugo nakon toga Maja je sve zgadila jednim potezom.

Naime, Marinkovićeva je u garderoberu skidala uložak, koji je potom, umesto da ga baci u smeće, odložila među stvari.

Podsetimo, potegla se i svojevremeno tema kada je Bilal Brajlović, njen bivši momak u jeku svađe sa njom izneo šokantne tvrdnje o intimnim odnosima, kao i da ga je zgadilo šta je video "dole".

Kako je naveo u sukobu, Maji "dole" izlati, blago rečeno "sutlijaš", a detaljnije o tome POGLEDAJTE OVDE.

U Zadruzi 5 se čak i pričalo o užasnoj higijeni Zadrugarki, pa je Miki Đuričić u prvi plan istakao njihovu nehigijenu, ali i zamerio Sandri Rešić što ide i skuplja sve za njima.

Gledaoci su ranije i napravili video, gde su objedinili iz svih sezona gde je Maja učestvovala, te se prisetili i trenutka kada je Zorica Marković iznela prljavi uložak Maje Marinković, koji je pronašla u njenoj odeći.

Pored toga, naciju je zgrozio snimak, gde Maja navodno jede svoj izmet, a video je objavljen iz kupatila, gde se vidi Marinkovićeva kako sedi na WC šolji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.