Provokativne fotografije slavne manekenke: Sindi Kraford se slikala skoro gola FOTO

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 12:38

Provokativne fotografije slavne manekenke: Sindi Kraford se slikala skoro gola FOTO

Naslovnicu magazina "Vog" krasi njen portret sa naglašenom frizurom, ali jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocenjena je kao izrazito provokativna.

U februaru popularna manekenka Sindi Kraford napunila je 55 godina, ali svakodnevno dobija komplimente da izgleda savršeno.

Njeno pojavljivanje na naslovnoj strani brazilskog "Voga", kao i u editorijalu upravo to pokazuju. Sudeći po reakcijama javnosti manekenka izgleda besprekorno: "Ikona", "Prelepa", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Najlepša manekenka ikad", "Ostao sam bez daha", nizali su se komentari na zvaničnoj Instagram stranici brazilskog "Voga".

Čak i ona sama na svom profilu se javila povodom fotografija istakavši da joj je bilo baš zabavno na snimanju: "Hvala @luigiandiango (fotografi) što su me podsetili na to zašto volim da se bavim modelingom. Snimanje je bilo baš zabavno", napisala je.

Naslovnicu krasi njen portret sa naglašenom kosom...

... , ali jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocenjena je kao izraziti provokativna.Na njoj je slavna manekenka skoro gola nosi samo grudnjak, i "prekrivena" je tamnim tilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sindi Kraford u magazinu Vogue skoro gola

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2021

Naslovnicu magazina "Vogue" krasi portret manekenke Sindi Kraford sa naglašenom frizurom, ali jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocijenjena je kao izrazito provokativna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.