Proverite kako vam stoje veće grudi

Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2011, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proverite kako vam stoje veće grudi

Oduvek vas je zanimalo kako biste izgledali s većim grudima, ali vam se nije odlazilo kod estetskih hirurga na pregled i savetovanje? Onda je stvorena aplikacija za vas - "iAugment" će pokazati kako biste izgledali jednim, dva, tri... broja većim grudnjakom.

Estetski hirurg Elizabet Kinsli napravila je aplikaciju za Ajfon kojom žene mogu da u svega nekoliko pokreta prstom saznaju kako bi izgledale s većim grudima.

Aplikacija je prvenstveno namenjena ženama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << planiraju da se podvrgnu povećanju grudi, ali je ima i na ajfonima mnogih muškaraca koji ju koriste da bi videli kako bi njihova partnerka izgledala sa "bujnijim" poprsjem.

Prvi korak do virtualnog povećanja grudi je fotografija posle čega žene moraju da odaberu jednu od 17 ponuđenih veličina. Aplikacija za samo nekoliko sekundi izbaci mogući izgled.

Komentari na "iAgument" su za sada vrlo pozitivni. Međutim, stručnjaci smatraju da bi ona mogla da podstakne na uvećanje grudi i one žene koje nisu planirale da to učine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.