Proverite, da li nosite razdeljak na pravoj strani?

Izvor: Prva.rs, 08.Jan.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proverite, da li nosite razdeljak na pravoj strani?

Tanka kosa
Najveća greška koju možeš da radiš ako imaš tanku i beživotnu kosu je češljati razdeljak po sredini glave. Vama je potreban razdeljak na stranu koja će vam pomoći da podignete kosu od temena i date joj malo volumena.
Talasasta kosa
Dame s talasastom kosom uvek izgledaju glamurozno, ali najbolje im pristaje razdeljak na sredini. Ako mislite da imate malo veći nos, razdeljak pomerite malo u stranu.
Kovrdžava kosa
Kovrdžava >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kosa najbolje izgleda kad je "divlja" i kad u njoj nema previše proizvoda pa je tako i najatraktivnija kad je pustite da pada "kako želi".
"Zvrk"
Mnoge žene uz samo čelo imaju nešto što frizeri vole da zovu "vrh" to je špičasti deo kose kojim se teško barata pa je zato najbolje nositi duboki razdeljak na stranu u onom smeru u koji "zvrk" vodi.
Izvor: index.hr

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

DAME, PROVERITE: Nosite li razdeljak na pravoj strani!?

Izvor: Press, 08.Jan.2015

Ako nikako ne možete da izađete na kraj sa svojom kosom, rešenje možda nije u šišanju i novoj frizuri, već u novom mestu na kom će vam biti razdeljak. . Tanka kosa. Najveća greška koju možeš da radiš ako imaš...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.