Provereni trikovi za bezbrižnu novogodišnju sezonu

Izvor: B92, 21.Dec.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provereni trikovi za bezbrižnu novogodišnju sezonu

Sezona praznika podrazumeva i okupljanja, proslave i žurke uoči Nove godine. Ovo su cake da vam karmin traje što duže i da se šminka ne razlije pre vremena.

Podloga za senku

Senka uvek duže traje ako koristite prajmer, a izgledaće i intenzivnije u kombinaciji sa prajmerom.

Zaboravite na zaštitni faktor

Zaštitni faktor vam ne treba, on će samo pokvariti utisak. Proizvodi koji štite kožu od sunčevih zraka, obično imaju reflektirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << efekat pa ćete se na svim fotografijama izgledati - sjajno.

Trik za dugotrajni karmin

Usne prvo namažite olovkom, pa tek onda nanesite ruž, ali pazite da budu u istoj nijansi. Tako će boja duže biti postojana.

Ugrejte uvijač za trepavice

Uvijene trepavice otvoriće oči i učiniti ih većim. Najbolji i najdugotrajniji učinak imaćete ako uvijač pre korišćenja ugrejete. Naravno, s obzirom na to da se radi o vrlo osetljivom području, pripazite da uvijač ne pregrejete da ne biste povredili oči.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.