Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 15:37

Pronađite sve što vam je potrebno za porodični izlet na jednom mestu!

Iskoristite vikend i isplanirajte zabavan i aktivan izlet u prirodu!

Da bi vam boravak u prirodi bio što prijatniji, pobrinite se da svi članovi porodice budu zaštićeni od hladnoće uz udobnu termo obuću! Deichmann se pobrinuo da cela porodica pronađe savršenu obuću i ranceve za zimske izlete!

Čvrst i stabilan korak

Ove zime u Deichmannu pronašli smo veliki izbor muške termo i obuće za trekking. Patike za trekking odlikuju se čvrstim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << đonom koji će da spreči klizanje i omogućiti stabilan korak na bilo kom terenu. Trekking obuća namenjena je dugom boravku u prirodi i otporna je na vlagu te se lako održava! Mi smo u Deichmannu pronašli visokokvalitetne Fila trekking patike u crnoj boji sa upečatljivim neonskim akcentima, a uz patike za izlet će vam biti potreban i ovaj funkcionalni ranac kako bi sve što vam treba mogli poneti sa sobom!

Udobnost na prvom mestu!

U Deichmannu ćete naći i veliki izbor modela obuće za aktivnosti na otvorenom namenjenih ženama! Uz kvalitetne termo gležnjače, ne morate da brinete o hladnoći i blatu – ove sportske Fila gležnjače omogućavaju vam da bezbrižno prošetate zimskim pejzažem bez straha od smrzavanja. Brojne žene znaju kako je Deichmann izvrstan izbor za kupovinu tašni i rančeva, a mi smo po sniženoj ceni pronašli Fila ranac koji nam se čini kao savršena dopuna crnim zimskim gležnjačama. 

I najmlađi su bezbrižni!

Devojčice i dečaci svih uzrasta vole da provode slobodno vreme u prirodi. I zato već ovog vikenda planirajte porodično okupljanje daleko od konzola za igranje i kompjuterskih ekrana. Da bi vaše najmlađe zaštitili od hladnoće, u Deichmannu potražite čizmice koje pružaju izolaciju od hladnoće i vode, kao i rančeve u kojima će vaši mališani moći da ponesu sve što im je potrebno za igru i uživanje u prirodi!

Od 12. do 14. februara u Deichmannu vas očekuju popusti na ceo nesniženi asortiman torbi! Istražite ponudu na zvaničnoj stranici te požurite da iskoristite pogodnosti u najbližoj Deichmann prodavnici!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.