Prolećni trend: Šarene pruge

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećni trend: Šarene pruge

Pruge se stalno vraćaju u modu i ovaj put - proleće/leto 2016 – biće obeleženo velikim povratkom pruga.

Od klasičnih francuskih crno-belih pruga, do onih u boji - odeća nadahnuta retro prugama ’60-ih i ’70-ih, do horizontalnih, vertikalnih i ništa između njih. Sve pruge su u trendu i usuđujemo se reći, da su one masovni trend ove sezone.

Kada imate na sebi haljinu sa šarenim prugama, osećate se veoma retro i italijanski iz nekog razloga. Ili, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imate svoje crne i bele pruge ne možete, a da ne pomislite na Brižit Bardo. Pruge su najsvestranija, klasična i sofisticirana štampa.

Klasične crne i bele francuske pruge su uvek u trendu i uvek će biti. Još uvek izgledaju sjajno u svakoj prilici, na bluzama, majicama, košuljama u kombinaciji sa teksasom, hrabrim uskim pantalonama ili suknjom. Do današnjeg dana one ostaju klasika.

Pruge u boji su zvezde 2016. One su definicija retro stila, šik su i sofisticirane u isto vreme. Kada nosite pruge u boji, izgledate kao najbolja verzija sebe. Ovi otisci, bili vertikalni ili horizontalni, će bez napora stvoriti retro stil koji se tako priželjkuje ovih dana. Pruge u boji izgledaju najbolje na midi uskim haljinama, na retro majicama, džemperima u paru sa farmerkama sa visokim strukom ili suknjama od antilopa. Istražujte, eksperimentišite i zabavite se prugama. Pozdravite ove sezone blok boje i kombinujte otiske. Pogledajte stil Olivie Palermo. Da, ona je kraljica neusaglašenih otisaka i blok boja, tako da možete da kopirate njen stil.

Imajte na umu da pruge imaju supermoć i ne mogu da izgledaju loše. One mogu da izgledaju kul, edgy, sofisticirano, jednostavno, fanki, čudno, klasično, šik. Ali, nikada ne izgledaju loše.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.