Proglašena je ŽENOM GODINE, ali našao se neko pametan da joj kaže u lice KOLIKO JE UŽASNA: Odgovor SLAVNE LEPOTICE je lekcija za obračun sa hejterima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena je ŽENOM GODINE, ali našao se neko pametan da joj kaže u lice KOLIKO JE UŽASNA: Odgovor SLAVNE LEPOTICE je lekcija za obračun sa hejterima!

Ipak, to je ne čini ništa manje lepom!

Magazin “Glamur” proglasio je Krisi Tejgen kao jednu od osam žena godine, a kako su objasnili titulu je zaslužila zbog svoje iskrenosti i velikodušnosti, ali i ogromnog uticaja koji ima na društvenim mrežama, a koristi ga da sruši tabue i pokaže ženskom rodu da ni u blještavom Holivudu nije sve sjajno kako izgleda.

Ona je ovom prilikom pozirala Glamura” u toploj, vunenoj beloj rolci i zelenoj mrežastoj suknji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa zalizanom kosom, ali nisu svi bili oduševljeni izdanjem lepe manekenke.

Naime, na Tviteru, gde Krisi prati čak 10 miliona ljudi, jedna korisnica se ostrvila na nju, poručivši joj da ne zna svoj posao.

thank you, Heidi. in the future I will try harder to be the best cover model. if you could please send me specific tips and tricks (or past covers you've shot for reference!) that would be so awesome https://t.co/UAvwS71lg2

— christine teigen (@chrissyteigen) October 30, 2018

- Tvoja fotografija je užasna, da budem iskrena. Na prvi pogled te čak nisam ni prepoznala. Znam da te baš briga, ali devojko, ako si već materijal za naslovnu stranu, učini da to bude vredno pažnje - napisala joj je korisnica Tvitera Hejdi.

Na nju su se ostrvili fanovi 32-godišnje manekenke, zamolivši je da ona učini da njena profilna slika na društvenim mrežama liči na nešto, i poručivši joj da ne mogu da zamisle koliko joj je loše u životu kada može da kritikuje ljude koje čak ni ne poznaje.

Ni Krisi joj nije ostala dužna, pa joj je u svom maniru, pošteno odbrusila.

- Hvala ti, Hejdi. Ubuduće ću se truditi da budem najbolji model sa naslovnih strana. Ako biste mogli da mi pošaljete neke posebna trikove i cake (možda i vaše prethodne naslovnice kao referencu), to bi bilo sjajno - odgovorila je atraktivna brineta, aludirajući na nestručnost druge strane.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Oct 30, 2018 at 10:29am PDT

Sjajan odgovor, Krisi! Kada kritike daje neko kompetentan to vredi, u suprotnom reč je o praznom trabunjanju i nepoštovanju tuđeg lika i dela...

Pogledajte galeriju sa Krisinim slikama:

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Oct 22, 2018 at 7:45pm PDT

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 26, 2018 at 11:31am PDT

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 21, 2018 at 10:57pm PDT

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 1, 2018 at 10:36pm PDT

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jan 23, 2018 at 11:02am PST

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Dec 20, 2017 at 11:55am PST

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Dec 11, 2017 at 12:43pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.