Proganjaju ga misli - De Niro slomljen zbog smrti unuka: Svaki dan se pitam šta sam mogao da uradim za njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 10:45

Proganjaju ga misli - De Niro slomljen zbog smrti unuka: "Svaki dan se pitam šta sam mogao da uradim za njega"

Porodična tragedija zbog koje glumac nema mira već mesecima.

Unuk glumca Roberta De Nira, Leandro De Niro Rodrigez (19) pronađen je mrtav prošle godine 2. jula, nakon što se predozirao. De Niro je nedavno u intervjuu za magazin "People" otvoreno govorio o ovoj porodičnoj tragediji.

Glumac je otkirio da je dugo bio u šoku, a zatim je usledilo svakodnevno preispitivanje.

- Moj unuk se poršle godine početkom jula predozirao. Nije imao još ni 20. godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je nešto strašno. Prvo si šokiran, misliš da tako nešto ne može da se dogodi, ja sam mislio. Onda sam počeo da razmišljam o svim stvarima koje sam mogao ili trebao da uradim za njega. Ne znam da li bi to napravilo razliku i to je nešto što mi se uvek vrti u mislima. Moja ćerka, Drina, ne oseća se dobro, to je jednostavno nešto što ne treba da se dogodi - rekao je glumac.

Podsećamo, Leandro De Niro Rodriges (19), unuk Roberta De Nira, preminuo je početkom jula, prošle godine. Drena de Niro, Leandrova majka, otkrila je da je njen sin umro nakon što je uzeo tablete s fentanilom, opasnom drogom sličnom morfinu.

A post shared by People Magazine (@people)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.