Profesionalna ČISTAČICA otkrila trik: OVAJ DEO KUPATILA svi zaboravljaju da očistite a NAJPRLJAVIJI JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 19:42

Profesionalna ČISTAČICA otkrila trik: OVAJ DEO KUPATILA svi zaboravljaju da očistite a NAJPRLJAVIJI JE

Ne treba vam puno vremena da uklonite prljavštinu sa ovog mesta.

Kejsi, profesionalna čistačica iz Melburna, otkrila je da postoji jedno mesto u kupatilu koje mnogi zaboravljaju da očistite, a trebalo bi jer je puno prljavštine.

Kako prenosi The Sun, snimila je video u kojem je pokazala da na staklenim vratima tuš kabine, na dnu, ima jedna zaštitna guma ili plastika, zavisi od proizvođača. Vrlo lako se skida i vraća na vrata, a ona tvrdi da bi je trebalo redovno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čistiti - možete je ribati, zakisnuti ili obrisati krpom, kako god. Skinula je svoju i pokazala kako izgleda kada se ne očisti samo nekoliko dana, a možete tek zamisliti koliko je bakterija i prljavštine na njoj ako je nikada niste skinuli.

Shower strip #cleantok #cleaning #cleaningtips #professionalcleaner

♬ original sound - The Big Clean Co

Ipak, ako se nakupilo previše prljavštine koja se ne može nikako ukloniti, Kejsi savetuje da kupite novu. Više od 250 000 ljudi pogledalo je njen video na TikTok-u i oduševilo se savetom.

- Nisam mislio da to mogu tako lako skinuti, hvala ti - napisao je jedan korisnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.