Procurile prve fotografije najskupljih cipela na svetu

Izvor: B92, 26.Sep.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurile prve fotografije najskupljih cipela na svetu

Prelepe cipele će danas biti predstavljene u čuvenom hotelu Burdž el Arab u Dubaiju, a biće dostupne samo za 50 zvanica koje imaju više nula na svom bankovnom računu.

Najskuplje cipele na svetu pod nazivom Strastveni dijamant (The Passion Diamond) će biti stavljene na prodaju danas, a njihova cena iznosi neverovatnih 13 miliona funti.

Svetlucave stileto štikle su napravljene od zlata i dijamanata, te zbog samog materijala od kojeg su izrađene smatraju se zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posebnom obućom, kakvu nikada do sada nismo mogli da vidimo.

Na njihovom prvom izlaganju koje će se odigrati u hotelu sa sedam zvedica Burdž el Arab prisustvovaće samo 50 ljudi, VIP zvanica.

"Želeli smo da napravimo zaista unikatne cipele i uspeli smo u tome", kazala je Marija Madžari, saosnivač Jada Dubai kompanije iz Emirata, koje je u ovom poduhvatu sarađivala sa brendom Passion Jewellery.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Najskuplje cipele na svetu koštaju 13 miliona dolara

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2018, 08:55

Cipele koje su juče predstavljene u čuvenom hotelu Burdž el Arab u Dubaiju, dostupne su samo za 50 zvanica koje imaju više nula na svom bankovnom računu...Najskuplje cipele na svetu pod nazivom Strastveni dijamant (The Passion Diamond) koštaju 13 miliona funti...Svetlucave stileto štikle su napravljene...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.