Prirodno rešenje: Kako da se rešite tamnih i nateklih krugova ispod očiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 09:01

Prirodno rešenje: Kako da se rešite tamnih i nateklih krugova ispod očiju

Muka mnogih.

Tamni i natekli krugovi ispod očiju svakako nisu nešto što želite da vidite kada se ujutru pogledate u ogledalu. Ipak, ponekad je nemoguće sprečiti njihov nastanak.

Ukoliko ste premalo spavali, bili pod stresom, borite se sa hormonskim promenama, pa i "krštenicom", oni su neminovnost. Na sreću, i za to ima leka.

Napravite masku od kafe i belanaca i pratite kako podočnjaci postaju bleđi i manji. Dovoljno je da pomešate jedno belance i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve kašičice kafe.

Mutite ih oko minut, a potom čistim prstima nanesite na tamno područje. Kada maska počne da se steže, a to ćete osetiti posle desetak minuta, uklonite je i isperite lice.

Kofein će smanjiti krvne sudove, podstaći cirkulaciju krvi i kiseonika i, budući da ima antiinflamatorno dejstvo, umiriće upalu. A u kombinaciji sa vitaminima i belančevinama ova blagotvorna dejstva biće pojačana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.