Prirodna oaza u Srbiji po ceni od SAMO 350 DINARA! GDE SE RASHLADITI leti, a DA NIJE MORE(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 16:15

Prirodna oaza u Srbiji po ceni od SAMO 350 DINARA! GDE SE RASHLADITI leti, a DA NIJE MORE(VIDEO)

Uživajte u planinskom raju, na bazenu Gostilje, gde se temperatura spušta dok vrućina ostaje daleko iza nas.

Najbolja vest je da se čarobni vodopad Gostilje, gde se po predanju kupaju vile, nalazi nadomak bazena, dodajući poseban šarm ovom mestu.

Možete uživati ​​u osvežavajućem kupanju i istovremeno uživati ​​u pogledu na prelepi vodopad.

A post shared by Zaljubljena u Zlatibor (@zaljubljena_u_zlatibor)

Nećete biti razočarani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada otkrijete sve što bazen Gostilje ima da ponudi.

Ulaznice su pristupačne, sa cenom od 350 dinara za odrasle i 250 dinara za decu. Ako želite dodatnu udobnost, možete iznajmiti komplete sa dve ležaljke za samo 250 dinara za ceo dan.

A post shared by Zaljubljena u Zlatibor (@zaljubljena_u_zlatibor)

Iako Turistička organizacija trenutno ne organizuje prevoz do bazena Gostilje iz centra Zlatibora, ne brinite! Još uvek čekamo odgovor iz bazena da li oni pružaju tu uslugu. Do tada, možete lako stići sopstvenim kolima ili jednostavno pozvati taksija.

Radno vreme bazena je do 20 časova, tako da ćete imati dovoljno vremena da se opustite i uživate u svim blagodetima ovog izuzetnog mesta.

Sezona je gotovo pred vratima, pa nemojte propustiti priliku da se osvežite na bazenu Gostilje i istovremeno uživate u blizini prelepog vodopada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.