Princ Hari i Megan Markl u vreme socijalne izolacije: Radosni trenuci u kući sa bebom Arčijem

Izvor: B92, 01.Apr.2020, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari i Megan Markl u vreme socijalne izolacije: Radosni trenuci u kući sa bebom Arčijem

Nakon odvajanja od britanske kraljevske porodice i njihovog nedavnog preseljenja u Los Anđeles, Megan Markl i princ Hari većinu svog vremena provode sa svojim 10-mesečnim sinom Arčijem.

"E! Vesti" prenele su da su "poput mnogih drugih roditelja usredsređeni na Arčija i njihovu porodicu. Oni se trude da to vreme najbolje iskoriste uživajući kao porodica."

Izvor je dodao da Arči "voli da igra FaceTime igricu sa drugom malom decom". I kao i svim ponosnim i roditeljima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << punim ljubavi, tako i njima dvoma Arči "donosi mnogo radosti" u "ova zastrašujuća vremena".

Prošle nedelje je izvor takođe potvrdio da je par nedavno napustio Kanadu kako bi se nastanio u Meganinom rodnom gradu i živeo u velikoj kući u oblasti Los Anđelesa.

U ponedeljak ujutro, par je objavio i svoj poslednji post na Instagram nalogu SussexRoyl.

"Kao što svi možemo da osetimo, svet se u ovom trenutku čini neobično krhkim. Ipak, uvereni smo da svako ljudsko biće ima potencijal i priliku da napravi nešto - kao što se to sada vidi širom sveta, u našim porodicama, našim zajednicama i kod onih koji su u prednjim linijama - svi zajedno možemo da obećamo da ćemo da uzdižemo jedni druge", piše u njihovom Instagram postu.

"Ono što je trenutno najvažnije je zdravlje i dobrobit svih ljudi širom sveta i pronalaženje rešenja za mnoge probleme koji su rezultat ove pandemije", stoji dalje u postu.

"Dok svi tražimo kako da doprinesemo u ovom globalnom preokretu i promenimo navike, fokusirali smo se na to kako na najbolji način možemo da pomognemo. Iako nas možda ovde nećete videti, ali naš rad se nastavlja."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.