Princ Hari i Megan Markl DOBILI UPOZORENJE zbog nepoštovanja krune -Prestanite sa pravljenjem PROBLEMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 20:47

Princ Hari i Megan Markl DOBILI UPOZORENJE zbog nepoštovanja krune -"Prestanite sa pravljenjem PROBLEMA!"

Od kako su zajedno par redovno koristili medije kako bi preneli svoju stranu priče i izneli svoje stavove.

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su se našli pod budnim okom javnosti od trenutka kada su objavili svoj povlačenje iz britanske kraljevske porodice.

Međutim, nedavne vesti ukazuju na to da bi par trebalo da se suzdrži od daljeg stvaranja knjiga i dokumentaraca koji su fokusirani na njihov život.

Poslednjih nekoliko meseci, Hari i Megan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su objavili nekoliko knjiga i dokumentaraca koji su izazvali kontroverze. Dok su njihovi obožavaoci bili oduševljeni dodatnim uvidom u živote vojvode i vojvotkinje od Saseksa, kritičari su ih optužili da koriste svoj javni profil kako bi ostvarili finansijsku dobit i nastavili da se bave senzacionalizmom.

Ovi događaji su doveli do poziva da par prestane s takvim aktivnostima.

Mnogi smatraju da je dovoljno što su Hari i Megan već javno izneli svoje razloge za napuštanje kraljevske porodice i da dalje objavljivanje knjiga i snimanje dokumentaraca samo produbljuje jaz između njih i ostatka porodice. Takođe se spekuliše da ove aktivnosti mogu da imaju negativan uticaj na njihovu reputaciju, budući da se često doživljavaju kao nepoštovanje prema instituciji kojoj su nekada pripadali.

Vojvoda od Saseksa i njegova žena pokazali su nepoštovanje prema instituciji.

Iako je razumljivo da Hari i Megan žele da ispričaju svoju stranu priče i da dele svoje iskustvo, mnogi smatraju da bi par trebalo da preispita svoju strategiju i suzdrži se od daljeg stvaranja knjiga i dokumentaraca. Umesto toga, možda bi bilo bolje da se fokusiraju na izgradnju mostova i očuvanje odnosa s ostatkom porodice, umesto da produbljuju probleme.

Konačno, odluka je na njima, ali će njihovi potezi i dalje biti pažljivo praćeni i ocenjivani od strane javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Princ Hari i Megan Markl dobili upozorenje: "Prestanite sa pravljenjem problema"

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 19:17

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su se našli pod budnim okom javnosti od trenutka kada su objavili svoj povlačenje iz britanske kraljevske porodice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.