Prihvati njegovu romantiku

Izvor: S media, 17.Jul.2010, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihvati njegovu "romantiku"

Tvrdnja da muškarci ne uživaju u romantičnom aspektu veze nije tačna, oni samo u nekim drugim aspektima uživaju više.

Evo nekoliko najčešćih precenjenih romantičnih i potcenjenih neromantičnih stvari, na koje bi trebalo obratiti pažnju:

Precenjeno: Ljubavna pisma

Potcenjeno: Romantična poruka

Ako se muškarac potrudi da vam napiše “ono pravo“ ljubavno pismo, to radi isključivo da bi vas impresionirao. Ali ako vam ničim izazvano >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pošalje poruku da misli na vas, to radi jer zaista tako oseća.

Precenjeno: Piknik

Potcenjeno: Roštilj

Ručak van kuće može biti super. Ali kada mogu da biraju između "klope iz korpe" na travi, i roštilja, momci će uvek izabrati roštilj, piše "Kosmopolitan" (Cosmopolitan).

Precenjeno: Miris vašeg parfema

Potcenjeno: Miris vaše kose

Nema ničeg pogrešnog u umerenom nanošenju pravog parfema, ali to ipak ne može da se meri sa mirisom tek oprane kose.

Precenjeno: Gledanje utakmice sa njim

Potcenjeno: Raditi ono što voliš dok on gleda utakmicu

Ako zaista uživate u ispijanju piva uz utakmicu to je sjajno. Ali ako to radite samo da bi udovoljili njemu, onda nema potrebe da se trudite - on zna da ste žesnko. I to mu se, naravno, sviđa.

Precenjeno: Časovi plesa

Potcenjeno: Časovi surfovanja

Skoro svaki muškarac voli akciju, kao i da uči nove stvari sa vama. Ali ako ipak treba istovremeno da razmišlja o radu nogu i ravnoteži, radije to ne bi radio dok ga gleda žena njegovog života, radije to ne bi radio u svetlucavoj majci.

Precenjeno: Cveće za Dan zaljubljenih

Potcenjeno: Cveće bez ikakvog povoda

Cveće za Dan zaljubljenih ne zahteva maštu. Ali kada vas iznenadi cvećem nekog potpunog nebitnog dana, to znači da mu ne treba nikakvo podsećanje da vam pokaže da mu je stalo do vas.

Precenjeno: Seks pomirenja

Potcenjeno: Mogućnost da do svađe i ne dođe

On mrzi da se raspravlja sa vama gotovo isto toliko koliko voli kada vodite ljubav. Iz tog razloga seks pomirenja nije ni približno vredan bola prouzrokovanog svađom koja mu je prethodila.

Precenjeno: Razgovori o zajedničkoj kući

Potcenjeno: Razgovori o zajedničkom odmoru

Nasuprot verovanju, muškarci se ne plaše da planiraju i razgovaraju o zajedničkoj budućnosti. Međutim, radi se o tome da oni ipak više vole neke stvari (uživanje u piću na plaži) od nekih drugih (fugovanje pločica u kupatilu).

Precenjeno: Izlasci u paru

Potcenjeno: Zajednički odlazak na žurku

Izlasci u paru mogu biti dosadni. Ali ako “ušetate“ na žurku zajedno sa njim, primetićete sve te momke koji vas gledaju ljubomorno i osećaćete se sjajno.

Izvor: (MONDO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.