Priča žene koja će se udati za kralja Instagrama: Mnogi mi kažu da sam nisko pala (VIDEO)

Izvor: B92, 12.Okt.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča žene koja će se udati za kralja Instagrama: "Mnogi mi kažu da sam nisko pala" (VIDEO)

Svi će se šokirati kada vide njegov profil.

Džulijan Nikol ima 26 godina i verenica je jednog od "kraljeva Instagrama" Tonija Toutonija (43). Toni ima milione, kola, jahtu i mnoštvo golih devojaka oko sebe. Za razliku od drugih "kraljeva Instagrama", Toni veoma ponižava žene, što možete videti na njegovom profilu. Gura ih, gađa viršlama i radi im zaista zgražavajuće stvari.

Elem, Džulijan je navodno njegova prava ljubav, a o životu sa čovekom koji pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lude žurke, pije i spava sa mnoštvom devojaka, ova plavuša kaže:

"Ponekad sam ljubomorna, ali sam se do sada navikla. Ne opterećujem se više tim stvarima. Znam da on neće prestati da živi takvim životom, a ja od njega to i ne tražim", rekla je Džulijan.

Ona ističe da njena majka ne podržava ovu vezu.

"Ne, moja majka je apsolutno protiv moje veze sa Tonijem. Ona je u grupi feminista koji me stalno napadaju, koji mi govore da se ponižavam i da sam pala nisko."

Džulijan ističe da Toni ipak ima dobro srce.

"Mimo svega što radi, znam da on ima dobro i veliko srce. Radujem se našem životu i znam da će on biti divan tata jednog dana", kaže ona i dodaje: "Ljudi ga stalno napadaju, govore da nema emocije, s obzirom na to kako se ponaša prema nekim ženama, ali one same pristaju na te stvari za novac. Ja uživam u svom životu sa Tonijem. Uživam u luksuznom životu, parama, kolima i zaista nemam na šta da se požalim", kaže ona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Priča žene koja će se udati za kralja Instagrama: "Mnogi mi kažu da sam nisko pala"

Izvor: Press, 13.Okt.2016, 14:01

Svi će se šokirati kada vide njegov profil. . foto: superzena.b92.net. Džulijan Nikol ima 26 godina i verenica je jednog od "kraljeva Instagrama" Tonija Toutonija (43). Toni ima milione, kola, jahtu i mnoštvo golih devojaka...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.