Preslatka princeza Šarlot ODUŠEVILA sve na krunisanju! Pojavila se držeći za ruku mlađeg brata  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 14:03

Preslatka princeza Šarlot ODUŠEVILA sve na krunisanju! Pojavila se držeći za ruku mlađeg brata (FOTO)

Ona je na glavi imala identičan aksesoar kao njena majka, Kejt Midlton

Dvoje najmlađe dece princa i princeze od Velsa, princeza Šarlot i princ Lui, ukrali su danas srca kraljevskih obožavatelja dok su se osmehivali na putu ka Vestminsterskoj opatiji iz Bakingemske palate na krunisanje - i držali se za ruke tokom prvih trenutaka istorijske službe.

Princeza Šarlot, koja je ove nedelje napunila osam godina, viđena je kako sedi pored svog mlađeg brata princa Luija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kraljevskom automobilu sa princom i princezom od Velsa nakon što je napustila palatu.

Braća i sestre su stigli bez svog starijeg brata princa Džordža (9), koji je počasni paž svog dede i koji prati u povorci iza kralja.

Mlada princeza nosi haljinu Aleksandar MekKvina i ogrtač od svilenog krepa boje slonovače sa vezom u boji slonovače sa motivima ruže, čička, narcisa i deteline, koji označavaju četiri nacije.

Šarlot takođe nosi srebrni ukras za glavu Džes Kolet i Aleksandar MekKvin, izrađen od kristala i srebrnih niti, sličan oglavlju koju nosi princeza od Velsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.