Presek BROJA ZARAŽENIH OD KORONAVIRUSA - Evo kakva je situacija u SRBIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 15:31

Presek BROJA ZARAŽENIH OD KORONAVIRUSA - Evo kakva je situacija u SRBIJI

Testirano 9.974 osobe u toku prethodnih sedam dana.

U Srbiji je, u proteklih sedam dana, na koronavirus bilo pozitivno 1.839 testiranih osoba, objavljeno je na sajtu kovid19.rs.

Testirana je 9.974 osoba, nije bilo hospitalizovanih, niti preminulih zbog posledica zaraze, piše na tom sajtu Ministarstva zdravlja Srbije. Presek stanja objavljuje se jednom sedmično, a naredni će biti 11. januara 2024.

Nadležni su 28. decembra 2023. objavili da je u Srbiji, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proteklih sedam dana, na koronavirus bilo pozitivno 3.288 testiranih osoba. Testirana je, u toj sedmici 15.791 osoba, nije bilo hospitalizovanih, niti preminulih zbog posledica zaraze.

Po podacima objavljenim 21. decembra, u Srbiji, u proteklih sedam dana, na koronavirus bile su pozitivne 3.704 testirane osobe. U toj sedmici je bilo testirano ukupno 16.859 osoba, nije bilo hospitalizovanih, niti preminulih.

Srbija Danas/Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.