Prepolovila se: Nekada je imala 122 kilograma, a sada je model

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepolovila se: Nekada je imala 122 kilograma, a sada je model

Dvadesetšestogodišnja Koner Renš iz Nebraske za samo dve godine uspela je da prepolovi svoju težinu i postane uzor mnogim ženama koje joj se obraćaju za savete.

Koner Renš je godinama vodila bitku sa kilogramima, a ne krije da se ugojila zbog nezdravog načina života i brze hrane koju je svakodnevno jela.

U najgorem stanju, imala je 122 kilograma, kada joj je dijagnostifikovana bolest gojaznosti.

"Moje prejedanje i stid su me samo doveli do još goreg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanja. Bila sam veoma nesrećna", objasnila je u jednom intervjuu.

Sa 19 godina posetila je nutricionistu i fitnes trenera, kada je postepeno počela da menja stav prema svom telu.

Iz svoje ishrane je izbacila prerađenu hranu i počela je redovno da vežba kik-boks, kardio i vežbe sa tegovima.

Uz pomoć ovog režima za samo tri nedelje je smršala 10 kilograma, što joj je dalo motivaciju da nastavi dalje. Za dve godine, ona se prepolovila. Uspela je da skine 54 kilograma, a njena sadašnja idealna kilaža iznosi 65 kg.

Iako joj mnogi udeljuju komplimente i govore joj da izgleda savršeno, Koner ne krije da ima strije po telu, koje je podsećaju na nekadašnje stanje.

"Strije su deo mene, simbol na težak put koji me je doveo ovde“, istakla je.

.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.