Preminula poznata glumica - Publici je poznata po kultnoj seriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 18:09

Preminula poznata glumica - Publici je poznata po kultnoj seriji

Nakon uspešne televizijske karijere učestvovala je u nekoliko uspešnih predstava na Brodveju, a publici je poznata i po brojnim televizijskim reklamama.

Glumica Džojs Rendolf preminula je u 99. godini. Glumica koja je uglavnom poznata po televizijskim ostvarenjima najviše će ostati upamećena po ulozi Triksi u seriji "Medeni mesec".

Serija se emitovala kasnih pedesetih, a prati život dva para koji žive u Njujorku.

Glavni lik je kamiondžija koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek dere na svoju suprugu Alis, dok je Džojs igrala njihovu komšinicu.

Nakon ovoga je imala uspešnu karijeru na Brodveju i pojavila se u seriji reklama pravljenih za televiziju, bila je izuzetno zapaženo televizijsko lice.

Bila je udata za Ričarda Linkolna Čarlsa koji se bavio marketingom, a zajedno su imali jednog sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.