Prelepa glumica ne može bez njega: Ovo je detalj koji svima upada u oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa glumica ne može bez njega: Ovo je detalj koji svima upada u oči

Njen najbolji prijatelj...

Svaka žena zna da onog trenutka kad pogodite "pravu" nijansu crvenog karmina, on postaje vaš najbolji prijatelj i saveznik u teškim danima, jer uvek učini da izgledate malo bolje i da se osećate malo moćnije.

Pošto Amber Herd prolazi kroz najblaže rečeno komplikovan razvod od Džonija Depa, nije ni čudno što joj je crveni karmin "zaštitni znak".

A karmin ima i još jednu prednost, osim podizanja samopouzdanja - može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stane u minijaturne klač torbice!

- Ne znam ko dizajnira te torbice, ali ko god da je, očigledno nikad nije nosio ni u jednoj od njih, jer su suviše male za bilo šta. A onda sam pomislila kad bih stvarno imala jednu tako besmisleno malu tašnu, šta bih stavila u nju?

- Definitivno mat crveni karmin. Stvarno možete šta god poželite kad ga stavite. Možete čak i da ga iskoristite kao rumenilo, ako ste u žurbi. Pa, ako bih imala samo jedan proizvod za šminkanje, to bi bio crveni karmin -ispričala je lepa gluma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.