Pre nego što OKADITE KUĆU, uradite ovo - Metoda koja uklanja sve loše iz domaćinstva, odnosi negativnu energiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 20:39

Pre nego što OKADITE KUĆU, uradite ovo - Metoda koja uklanja sve loše iz domaćinstva, odnosi negativnu energiju

Svet je pun pozitivne kao i negativne energije, a važno je da naučimo sami kako da ne postanemo primalac i prenosilac loših misli i emocija. To znači da moramo da izbegavamo ljubomoru, kritikovanje drugih, svadljivost, proždrljivost, latargiju i još mnogo toga.

Svaka domaćica, nakon što očisti životni prostor ima potrebu da ga dezinfikuje, ali ne samo od bakterija već i u duhovnom smislu od negativne energije i svega što narušava sklad i mir. 

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu smo pronašli način kako da u potpunosti očistite životni prostor. 

Jednom nedeljno očistite podove u kući smesom koja odnosi i kupi negativnu energiju.

U kofu sa tri litri mlake vode razmutite, dve kašićice cimeta koji simbolizuje ljubav i bogatstvo, so koja simbolizuje zaštitu i lečenje, sirće koje simbolizuje transformaciju.

Dobro promešajte sastojke, a zatim ovom smesom detaljno očitite podove.

Vodu koja ostane sipajte u wc šolju. 

Nakon ovoga, očišćen dom možete okaditi. 

Објава коју дели Spirituality Diary ⚡️ (@spiritualitydiary)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.