Pravoslavni sveštenik: MASAKR JE i 500 ABORTUSA dnevno u Srbiji, SVI smo KRIVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 21:24

Pravoslavni sveštenik: "MASAKR JE i 500 ABORTUSA dnevno u Srbiji, SVI smo KRIVI"

Tragedija koja se juče desila na Vračaru potresla je mnoge

Tragedija koja se dogodila u školi na Vračaru je ogromna. Ona je potresla i rastužila sva srca onih koji znaju da vole.

Ona nas je na neki način postavila i pred ogledalom naše stvarnosti.

Arhimandrit Petar Dragojlović za portal Čudo rekao je da je ovaj zločin pokazao koliko su zli duhovi, pre svega kroz pogrešno vaspitanje, tehnologiju, medije i svakodnevne sablazni na svakom koraku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušli u život savremenog čoveka, ali i koliko je malo duhovne odbrane od njihovih napada.

- Međutim, danas se u Srbiji svakog dana izvrši 500 ubistava nevine dece preko abortusa i to je postalo svakodnevnica. Na to skoro niko i ne obraća pažnju. To je "zakonsko pravo" koje je satana ugradio u zakone skoro svih država na svetu. Ali to je daleko veći i tragičniji masakr nevine dece, još u utrobama svojih majki. Ko se njih seća? Koji mediji o njima imaju vest? A to je 500 pobijene dece dnevno u Srbiji, rekao je arhimandrit Petar.

- Mi smo krivi jer decu ne vaspitavamo u duhu ljubavi. Mi smo krivi jer se nismo dovoljno molili za sebe i čitav svet. Mi smo krivi jer smo dopustili da ono nesrećno dete što je počinilo zločin odrasta u atmosferi besmisla, laži i nasilja. Zato ne kaže džabe veliki ruski pisac Fjodor Mihajlovič Dostojevski- svi smo krivi za sve., zaključuje arhimandrit Dragojlović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.