Pravi sam PAPUČAR - IGRA SUDBINE je dovela 17 godina MLAĐU Maju u naručje voditelja - ovakvu BOMBU od žene odavno niste videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:58

"Pravi sam PAPUČAR" - IGRA SUDBINE je dovela 17 godina MLAĐU Maju u naručje voditelja - ovakvu BOMBU od žene odavno niste videli

Voja Nedeljković, dugogodišnji voditelj, uživa u srećnom braku sa doktorkom Majom, koja je mlađa od njega 17 godina. Njihova ljubavna priča započela je igrom sudbine na Trećem kanalu, gde je Voja, umesto kolege Dejana Pantelića, vodio program. Brak između Vojinih i Majinih svetova, voditeljskog i medicinskog, pokazuje da ljubav ne poznaje granice, a Voja s oduševljenjem deli detalje o brzom i intenzivnom razvoju njihovog odnosa, pričajući o svakodnevnim radostima i izazovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Voja Nedeljković, dugogodišnji voditelj, uživa u srećnom braku sa doktorkom Majom, koja je mlađa od njega 17 godina.

Njihova ljubavna priča započela je zahvaljujući igri sudbine koja je bila naklonjena voditelju. Prvi susret desio se na Trećem kanalu, gde je Voja umesto kolege Dejana Pantelića vodio program.

Voja Nedeljković, vrsni profesionalac i omiljeni voditelj, pronašao je sreću u privatnom životu sa suprugom Majom. Njihova romantična priča ima poseban početak - putem igre sudbine koja je dovela Maju u Vojin život. Njih dvoje su se prvi put sreli na Trećem kanalu, gde je Voja preuzeo vođenje programa umesto kolege Dejana Pantelića.

- Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu - rekao je Nedeljković.

Brak između Vojinih i Majinih svetova, voditeljskog i medicinskog, pokazuje da ljubav ne poznaje granice i da se prave veze formiraju između duša koje se povezuju na dubljem nivou. Voja, poznat po svojoj harizmi i šarmu na malim ekranima, očigledno je pronašao svoju životnu saputnicu u Maji, pridavši važnost onim vrednostima koje čine trajne i ispunjavajuće veze.

Voja je s oduševljenjem delio detalje o brzom i intenzivnom razvoju njihovog odnosa. Njih dvoje su ubrzo nakon što su ozvaničili svoju vezu, odlučili da započnu zajednički život. Voja je otvoreno govorio o tome kako su se prilagođavali jedno drugom, kako su delili radosti i izazove svakodnevnog života, i kako je njihova ljubav postajala sve snažnija kako su prolazili kroz različite faze zajedničkog života.

- Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo - rekao je voditelj.

Voja, poznat po svom smislu za humor, nije propustio priliku da se našali na svoj račun kada je govorio o svojoj toaleti za najsrećniji dan. Na samom venčanju nosio je beli laneni komplet i papuče, pa je sa svojom karakterističnom duhovitošću izjavio kako se osećao kao "papučar" koji je zakoračio u brak. Ova šala ne samo da je nasmejala prisutne, već je i oslikala Vojinu sklonost ka samosvesnom i duhovitom pristupu životu.

A post shared by Vojislav Nedeljković (@voja.nedeljkovic)

Voja, otvoren i iskren, rado deli neke od svojih ludo zabavnih avantura koje je doživeo u ime ljubavi prema svojoj izabranici.

Dovoljno sam lud sam po sebi, tako da treba da pitate moju ženu kako izdržava te moje ludorije. Možda u nekoj mladosti, pa više ni ne pamtim. Ovih poslednjih godina ove obične, svakodnevne stvari koje nam se dešavaju su dovoljno lude. Ono što je najlepše što činimo jedno drugome to su neka lepa iznenađenja. Ja sam nekim malim poklonom iznenadio ženu, a nije bio neki poseban datum, kao Dan zaljubljenih, nečim što uopšte nije očekivala. Nešto specijalno za njen mobilni telefon. Naručio sam i uručio joj to nedavno. Mnogo se obradovala. To su te neke stvari koje ulepšavaju svaku vezu - govorio je Nedeljković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.