Pravi DOMAĆIN - Dinča otišao u šumu po BADNJAK, poveo i SINA pa pokazao kako održava prazničnu TRADICIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 12:29

Pravi DOMAĆIN - Dinča otišao u šumu po BADNJAK, poveo i SINA pa pokazao kako održava prazničnu TRADICIJU

Popularni pevač, Milan Dinčić Dinča, podelio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj njegovi pratioci mogu videti, kako protiče Badnji dan u njegovoj porodici.

Pevač Milan Dinčić Dinča podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu niz snimaka i fotografija iz šume, gde se kao pravi domaćin uputio po badnjak,

Odmah je nastala i praznična fotografija kojom je čestitao praznik svim vernicima koji ga prate na mrežama, a potom je pokazao i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina uči prazničnim tradicijama.

Da podsetimo, za badnjak se seče najčešće grana hrasta, drveta koje je kod Slovena uvek bilo sveto. Ove običaje ispoštovale su i brojne javne ličnosti.

Srbija Danas/Instagram crazydincha/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.