Poznati par ne krije strasti: Dohvatili se u ormaru i u tuđem krevetu VIDEO

Izvor: B92, 19.Dec.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati par ne krije strasti: Dohvatili se u ormaru i u tuđem krevetu VIDEO

Kris Džener pozvala je u goste poznati bračni par, ali pevač Džon Ledžend nije mogao ni u gostima da skine ruke sa svoje supruge manekenke Krisi Tajgen.

Mama Džener je priznala da je pozvala lepu manekenku da je nauči par trikova u kuhinji, ali je ona bila potpuno nezainteresovana da joj bilo šta pokaže.

Naprotiv, Kris ih je prvo uhvatila kako se ljube i valjaju na podu njenog ormara, a kasnije i u njenom krevetu. Pevač je u jednom trenutku skinuo pantalone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i počeo da ljubi Krisi, prenosi E news.

Kada su krenuli kući pokušali su da sa sobom ponesu tri pune torbe stvari uz izgovor da su to doneli sa sobom. Obezbeđenje im ipak nije dalo da odu tek tako, a Kris Džener je na svom profilu napisala da su njih dvoje najgori gosti koje je ikada imala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.