Poznate naslednice na premijeri: Koliko vam treba da otkrijete ČIJE SU ĆERKE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate naslednice na premijeri: Koliko vam treba da otkrijete ČIJE SU ĆERKE?

Veoma liče na svoje poznate majke!

Na nedavnoj premijeri filma "Bilo jednom u Holivudu" u Los Anđelesu pojavile su se dve poznate naslednice - slike i prilike još poznatijih majki.

Crvenim tepihom je prvo prošetala Maja koja ne samo da fizički veoma podseća na slavnu mamu, već sa njom deli i isti modni ukus.

Pred objektive je zatim stala Margaret za koju su prisutni te večeri rekli da je majčina mini kopija.

Prezimena devojaka namerno smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sakrilli. Makar nakratko. Prva zvezda holivudske premijere je glumica Maja Hok. Sve i da je niste prepoznali na prvoj slici, sada su stvari sigurno mnogo jasnije. Ona je ćerka Ume Turman i Itana Hoka. Priznajte, kada biste zamišljali kako bi to izgledala ćerka poznatog (bivšeg) para, bila bi baš kao simpatična brineta.

Druga zvezda je Margaret Kvali, naslednica Endi Megdauel i njenog supruga Pola Kvalija sa kojim glumica ima i ćerku Rejner i sina Džastina.

Na svetskoj javnoj sceni je došlo do smene genracija? Maja i Maragret su spremne da osvoje svet, ali ne bismo se usudili da kažemo da su Uma i Endi spremne za povlačenje.

@slpcannesphotos је поделио/ла објаву дана 28. Мај 2019. у 11:55 PDT

Објава коју дели totoomefashion315@gmail.com (@totoomefashion3) дана 18. Мај 2019. у 6:15 PDT

Објава коју дели Access Video TV (@accessvideotv) дана 2. Апр 2019. у 12:14 PDT

Објава коју дели Артист (@artist_kino_teatr) дана 8. Јул 2019. у 11:47 PDT

Објава коју дели Jacob Fashion Agent (@jacobfashionagent) дана 11. Јун 2019. у 7:04 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.