Poznate mame iskreno progovorile o majčinstvu i šta im je najteže palo

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 08:42

Poznate mame iskreno progovorile o majčinstvu i šta im je najteže palo

Tri slavne mame ne srame se pokazati stvarnost zbog čega su iskreno progovorile o svojim emocijama i iskustvima u roditeljstvo, sa ciljem da pokažu da prolaze kroz iste muke kao i druge žene.

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda ima četvero dece. Dvoje najmlađe dece dobila je pomoću surogat-majke i ne krije koliko može biti teško ne nositi vlastito dete.

"Mislim da je puno teže proći to na ovaj način jer zapravo nemaš kontrolu. Biraš nekoga kome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpuno veruješ i s kim imaš dobar odnos, ali još uvek je teško, posebno kada znam da sam mogla nositi prvo dvoje dece, a preostalo dvoje ne", pojasnila je za Entertainment Tonight.

Bijonse

Diva voli privatnost i ne deli previše detalja o svojoj svakodnevici sa suprugom i troje dece. Međutim, u intervjuu za Elle je priznala da je usklađivanje poslovnog i privatnog života vrlo teško.

"Mislim da je najstresnije postići taj balans. Pobrinuti se da sam prisutna za svoju decu, da ih odbacim do škole i odvezem na aktivnosti, da pronađem vremena za izlaske sa svojim mužem i večeram kod kuće sa svojom porodicom dok istovremeno vodim firmu, prilično je teško", rekla je.

Jelisaveta Orašanin

Naša glumica a košarkašem Milošem Teodosićem ima ćerku Petru i sina Bogdana, a otkrila je da ne vežba, jer non-stop trči za decom.

"Nisam potrčala, evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje", rekla je za Blic.

Cardi B

Nakon rođenja ćerkice pevačica se šokirala time koliko je teško povratiti energiju koju je imala pre. Intenzitet majčinstva ju je iznenadio, piše Yumama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.