Poznata pevačica se uslikala SKROZ GOLA i pokazala KAKO IZGLEDA BOLEST od koje mnogi danas boluju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 13:46

Poznata pevačica se uslikala SKROZ GOLA i pokazala KAKO IZGLEDA BOLEST od koje mnogi danas boluju

Dugo se bori protiv nje.

Pevačica koju poznajemo i poznatog tinejdžerskog filma "Ružni Kojot", za koji je otpevala naslovnu numeru, poznata kao Lien Limes, a sada već kao Lien Limes Cibrijan, odlučila je da podeli sa fanovima kako izgleda bolest sa kojom se već duže vreme bori. Reč je o psorijazi.

A post shared by Samantha (sam) (@samantharjuarez) on Aug 4, 2020 at 3:37pm PDT

Kako bi njena reč imala veću težinu, pevačica je podelila i fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpuno nage sebe sa promenama na koži.

A post shared by LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) on Feb 28, 2020 at 7:56am PST

- Moje putovanje  u privatnom i kreativnom smislu, moja nova pesma i podkast koji uskoro izlazi, iskopali su deo mene, koji više ne želim kriti. Ovo je bilo i još uvek je, putovanje koje dopušta tim fragmentima da čine celinu. Muzika je moj dar i zbog nje sam ovde. Sad želim dati glas i tim drugim delovima mene. Želim dati glas tolikim ljudima koji prolaze kroz isto. Konačno je došlo vreme da budem iskrena o tome šta je psorijaza i kako izgleda - napisala je pevačica.

A post shared by LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) on Oct 29, 2020 at 9:23am PDT

MILICA TODOROVIĆ ZAIGRALA U BRUSHALTERU! Uvija kukovima - popustile kočnice! A tek da vidite šta RADI GUZOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.