Poznata glumica objavila selfi bez šminke i otkrila tajnu svoje lepote

Izvor: B92, 19.Dec.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica objavila selfi bez šminke i otkrila tajnu svoje lepote

Glumica mnogo polaže na zaštitu kože od Sunca, pa na odmoru uvek koristi tri različite vrste krema za sunčanje.

Glumicu Kejt Bosvort na crvenom tepihu vidimo uvek tip top sređenu, sa odličnom frizurom i šminkom. Ova 36-godišnja lepotica podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke i pokazala kako se nega zaista isplati.

Kejt je trenutno na odmoru sa svojim suprugom Majklom Polišem na Svetoj Luciji i objavili su gomilu fotografija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prirodni izgled bez šminke glumica praktikuje sve vreme dok je na odmoru, ali izuzetno vodi računa o tome da njena koža bude maksimalno zaštićena. Zato koristi tri različite vrste kreme za sunčanje, piše Womens Health.

Sa fanovima je podelila i video o tome kako se brine o svojoj koži dok je na putovanju, pa drage dame nije na odmet da pogledate i usvojite po koji savet ove holivudske lepotice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.