Poznata glumica je Šanelova muza i teško da ćete moći da odvojite pogled s nje

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica je Šanelova muza i teško da ćete moći da odvojite pogled s nje

Španska glumica Penelope Kruz pojavila se na dodeli nagrada „Dias de Cine“ u Madridu.

Glumica, koja je udata za kolegu Havijera Bardema, odabrala je savršenu kombinaciju uzanih kožnih pantalona i Šanelovog crvenog sakoa.

Visoke štike učinile su ovu kombinaciju još atraktivnijom, a crveni karmin je naglasio senzualnost glumice koja je muza francuske modne kuće Šanel.

Penelope, koju krasi prirodna lepota, je dokaz kako žene i bez dekoltea i kratkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suknji mogu da budu itekako privlačne i seksi.

Nedavno Penelope je rekla da Havijer i ona ne nastoje uvek da glume zajedno na filmu.

"Zapravo to nije nešto što nas dvoje uvek želimo jer nastojimo da zaštitimo ono što imamo privatno“, bila je iskrena Penelope koja sa Havijerom ima dvoje dece, sina Lea i ćerku Lunu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.