Poznata PEVAČICA u braku sa ĐAKONOM - Otkriva PORODIČNE TAJNE iz svog doma, rodila ČETVORO dece, danima i noćima ne spava

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 22:10

Poznata PEVAČICA u braku sa ĐAKONOM - Otkriva PORODIČNE TAJNE iz svog doma, rodila ČETVORO dece, danima i noćima ne spava

Danica je sada otkrila detalje iz porodičnog doma koji broji šest članova, te otkrila da joj je naporno i kako izgleda kuća sa četvoro male dece.

Pevačica Danica Crnogorčević, koja se udala za đakona Ivana, u godini koja je iza nas porodila se četvrti put.

- Sve što stvaramo, sve pesme nastaju baš u krugu porodice. Pošto nas ima baš dosta, nas sad već šestoro, to je sasvim dovoljno za najveću podršku. Ali pored toga, imamo i širu porodicu, naše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kumove, prijatelje, koji su nam takođe velika podrška - rekla je Danica za Informer otkrila da li joj je teško da balansira između karijere i porodice:

- Iskreno, ovo ne doživljavam kao neku karijeru i nisam počela ovim da se bavim da bih ostvarila karijeru, već svoje pevanje doživljavam kao svojevrsnu misiju da na pravi način predstavim prave hrišćanske tradicionalne vrednosti, kao i kulturu i umetnost našeg naroda. Svakako suprug i ja imamo dobru organizaciju, ali u svemu tome mi imamo i prioritete, a to su naša deca i celokupna porodica, onda dolazi njegova služba i uklapamo u sve to poneki koncert, nastup…

Danas su retki parovi koji se odluče na četvrto dece. Nema sumnje da je u njihovom domu velika radost, ali je Danica otkrila i drugu stranu ploče i otvoreno govorila o tome kako izgleda jedan njen običan dan u šestočlanoj porodici.

- Dan izgleda tako što ne spavam, za mene nema noći i dana (smeh). Meni je sve to isto, pošto je bebica još uvek mala. Trudim se da što više budem nasmejana zbog svoje dece i supruga, da nervozu zbog manjka sna ne širim oko sebe. Kad svane jutro, ulazim u kuhinju, spremam šta treba za taj dan, doručak, ručak, užine. Sve ono što svaku ženu čeka od posla u kući, čeka i mene. I kad se vratim s nekog većeg koncerta, moj dan je isti, nema nikakve razlike. Čak se nekad desi da ne mogu da ispratim kako je bilo na koncertu i da ispratim objave, niti da sumiram utiske. Nekako svi zajedno uživamo u tome i bitno je da tu svoju energiju čuvamo i štedimo za ono što nam je prioritet, da deca ne osete nedostatak pažnje - ispričala je Danica, pa za kraj otkrila da li ima neostvarenu želju:

- Možda bih volela malo više da putujem, obiđem neke velike svetinje, poput Jerusalima. I Gruziju bih jako volela da vidim. Eto, možda to. A moj najveći san je ostvaren, a to su moj muž i moja deca. -  zaključila je pevačica.

Srbija Danas/Blic/ M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.