Poznata PEVAČICA OSTAVILA DETE sa posebnim potrebama, prepustila ga, NE MOŽE više da BRINE o njemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 13:43

Poznata PEVAČICA OSTAVILA DETE sa posebnim potrebama, prepustila ga, NE MOŽE više da BRINE o njemu!

Slomljena bolom zbog teške odluke!

Britanska pevačica Keti Prajs kaže da joj je srce slomljeno jer je prinuđena svoje dete ostavi drugima i starateljstvo nad bolesnim sinom koji je napunio 18. godina prepusti nadležnim institucijama.

Naime, njen sin Harvi rođen je sa nizom genetskih poremećaja, između ostalog je delimično slep i ima probleme sa učenjem i teškoće da svoje ponašanje prilagodi adekvatnim situacijama.

A post shared by Katie Price (@katieprice)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pevačica je odlučila da preduzme nove korake u starateljstvu, kako bi sinu omogućila da nauči nove stvari i postane samostalniji.

Ovo je prilika da Harvi nauči nove veštine, kako da se stara o sebi i socijalizuje sa ljudima drugačijim od mene - kaže pevačica.

Harvi će u novom domu imati svoje kupatilo, spavaću sobu i kuhinju, a na usluzi će mu biti profesionalna podrška. U ovaj oblik nege uključena je i obavezna fizička aktivnost, plivanje u ovom slučaju kao i tim stručnjaka koji će mu pomoći da kontroliše težinu, jer zbog poremećaja koji ima oseća konstantnu glad.

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.