Poze iz Kama Sutre

Izvor: S media, 10.Apr.2011, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poze iz Kama Sutre

Iako je stara već vekovima, Kama Sutra još uvek je itekako primenljiva u savremenim vezama, te svojim inventivnim pozama, koje nam u seksu ni na kraj pameti ne padaju, može začiniti rutinu naše ljubavničke svakodnevice.

Uprkos tome što originalna knjiga tretira žene više kao objekte nego kao ravnopravne partnere, sve poze Kama Sutre osmišljene su tako da oba partnera u njima uživaju.

Susam i pirinač

Kako izvesti pozu?
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Partner neka legne na leđa na ivicu kreveta, stopala su mu na podu. Vi ga zajašite tako da vam jedna noga dodiruje tlo. „Susam i pirinač“ je intimna poza s mnogo zagrljaja, u stvari doslovce morate jedan drugome biti „umotani“ u ruke.

Zašto je poza zanimljiva?

Ovo je spora, senzualna poza, savršena za lenja poslepodneva kad se osećate romantično. Osetite zajedničke otkucaje srca, disanje i dodir kože na koži...

Suprotnosti se privlače

Kako izvesti pozu?

Ovu pozu, pre svega, shvatite kao dobru zabavu, za koju ipak morate biti dosta dobro razgibani. Lezite na krevet ili jastuke na podu. Napravite „sveću“ (stoj na lopaticama) i tad ispružene noge (ili blago savijene, kako god vam je lakše) lagano spustite kolena prema grudima. Pod noge (zglobove i stopala) partner vam može podstaviti jastuke kako bi vam bilo lakše. On vas opkorači s leđima okrenutima prema vašoj glavi, nagne se i ritimički ulazi u vas. Za ravnotežu, on uz vaša leđa može staviti nekoliko jastuka i oslanjati se o njih, a i vama će tako biti lakše.

Zašto je poza zanimljiva?

Poza je savršena za avanturiste i sve one spremne da isprobaju nove stvari. Jednom kad je isprobate, nećete moći da odolite da je ne uvrstite u redovni „repertoar“ poza.

Spoj od žada

Kako izvesti pozu?

Lezite na ivicu kreveta, na stomak. Kolena su skupljena i na ivici kreveta. On neka vam priđe od pozadi, a vi se lagano polupodignite i prevrnite na jednu stranu, kolena su s druge strane, i dalje skupljena.

Zašto je poza zanimljiva?

Ova je poza verzija ulaza „od pozadi“, ali s mogućnošću da ga vi dodirujete i uz kontakt očima. Ova će ga poza zagarantovano izludeti.

Ženska ejakulacija više nije mit!

Otkrivamo zašto mnoge žene glume orgazam

Da li ste zavisnik od seksa?

Pod pravim uglom

Kako izvesti pozu?

Pozu započinjete u misionarskom položaju. Dok je još u vama on se celim telom zarotira na desno ili levo sve dok ne dođe u položaj vertikalan na vaše telo.

Zašto je poza zanimljiva?

Nadražaj klitorisa u ovoj je pozi izuzetan, a ako vam to nije dovoljno, sami se možete lako dodirivati. S obzirom da ima dobar pregled na vaše telo, ovo će u partneru zapaliti neslućenu strast.

Cvrčak na boku

Kako izvesti pozu?

Lezite na stomak na krevet ili jastuke na podu. Partner ulazi u vas od pozadi, njegova leva noga je sa spoljne strane vaše leve noge, a njegova desna između vaše leve i desne. Vi se okrenite na levi bok i sa desnom nogom prema unazad ga pokušajte obuhvatiti oko bokova. Tako će on lakše ući u vas.

Zašto je poza zanimljiva?

Većina muškaraca obožava „doggy style“, pa će ga i ova varijanta oduševiti. Za vas je zanimljivo što niste toliko pasivni kao kod obične doggy poze.

Oranje u proleće

Kako izvesti pozu?

Krenite u doggy pozi, vi ste naslonjena na fotelju ili krevet. On tada podiže vaše noge. Noge su vam savijene u kolenima, stopala možete „zakačiti“ za njegove nadlaktice kako bi vam bilo lakše da održite ravnotežu. Njemu će biti potrbno dosta snage u rukama da vam podigne noge i zadrži vas u ovom položaju.

Zašto je poza zanimljiva?

On će se osećati nadmoćno u ovoj pozi, a vama će priuštiti neverovatan orgazam.

(Žena.hr)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vježbajte sa nama: Naučite Kama Sutra poze!

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2011, 18:31

Iako je stara već vijekovima, Kama Sutra još uvijek je i te kako primjenljiva u savremenim vezama, te svojim inventivnim pozama, koje nam u seksu ni na kraj pameti ne padaju, može začiniti rutinu naše ljubavničke svakodnevice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.