Potrebna je samo VODA I ovaJ ZAČIN -  Napravite pravi ZIMSKI ČAJ, odličan u borbi protiv VIRUSA i bakterija

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 09:07

Potrebna je samo VODA I ovaJ ZAČIN - Napravite pravi ZIMSKI ČAJ, odličan u borbi protiv VIRUSA i bakterija

Odlčan je ukoliko želite da smršate

Cimet je začin koji najčešće povezujemo sa slatkišima, toplim sutlijašem, kolačima, pitama i rolnicama, ali ovaj ukusan i aromatični začin ima i lekovito svojstvo. "Popularnost" cimeta se uvek poveća tokom zime, jer ovaj začin mirisomi ukusom može da zagreje tokom hladnih dana.

Saznajte koje sve prednosti donosi konzumiranje čaja od cimeta - aromatičnog zimskog napitka:

U šerpu stavite dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štapiće cimeta (najbolje cejlonskog) i vodu. Stavite da se kuva na jakoj vatri dokne proključa, a zatim smanjite temperaturu i kuvajte još 15 minuta. Uklonite štapiće cimeta, a čaj procedite od komadića koji su se tokom kuvanja možda oljuštili. Poslužite toplo, a možete ga i zasladiti sa malo meda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.