Potopite STOPALA u ovaj RASTVOR, GLJIVICE i neprijatan miris NESTAJU, uklanja infekcije i PROMENE na KOŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 14:25

Potopite STOPALA u ovaj RASTVOR, GLJIVICE i neprijatan miris NESTAJU, uklanja infekcije i PROMENE na KOŽI!

Veoma je efikasno!

Ukoliko imate problema sa glivicama na nogama, rukama, neprijatnim mirisom stopala, vaginalnim infekcijama ili bilo kakvim iritacijama na koži postoji jedno rešenje za sve ovo.

Reč je o hipermanganu. Ovo jedinjenje ima nekoliko naziva, a neki od najpoznatijih su kalijum permanganat, Kondijev kristal ili kameleonski mineral. To je jedinjenje koje pripada kalijumovim solima i učvrstom stanju je plavo-ljubičaste boje. Jedinjenje hipermangana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobija se tako što se uz pomoć hlora prerađuje mineral piroluzit. On se u vodi rastvara tek kada voda pređe temperaturu od 230 stepeni.

Kada ga rastvorite u vodi, imaće boju od crvene, do tamnoljubičaste, u zavisnosti od toga kolika količina hipermangana je dodata.

On može biti agresivan i kao takav može nagristi kožu i sluzokožu. U čvrstom stanju se ne koristi, a kao tečan može imati veliku primenu. Nas, naravno, najviše zanima upravo primena na koži, odnosno, koliko pomaže u lečenju gljivaca na nogama. 

Čirevi na koži

Jedan od češćih slučajeva kod koga se primenjuje terapija hipermangaom, jeste ona za čireve na koži i za gljivice koje se najčešće pojavljuju na nogama. On može lečiti i alergijske reakcije, recimo, alergijsku reakciju na farbanje kose. Pomaže i kod raznih vrsta dermatitisa, bakterijskih akni, ekcema, ali i kod vaginalnih infekcija i vulvovaginitisa.

Za ranice i čireve, preporučuje se vlažno natapanje hipermanganom. One se nalaze na manjoj površini kože i veoma ih je lako tretirati na ovaj način. Sve što treba da uradite, to je da tufer ili vatu natopite sa malo vode i sa malo rastvora hipermangana i da to utrljate na čireve i rane. Tačnije, da malo zadržite taj rastvor na koži, odnosno, na obolelom mestu, da bi mogao da odreaguje i očisti zahvaćeni deo.

Tako obezbeđujete da ovo područje bude čisto i dezinfikovano i sprečavate dalje širenje bakterija i gljivica, koje umeju da budu veoma opasne.

Boje za kosu mogu izazvati alergijsku reakciju, to piše i na kutiji farbe. Kada se desi da koža glave i oko glave odreaguje negativo na farbu, ono što treba da uradite to je da rastvor hipermangana i vode nanesete na zahvaćena mesta i on će odreagovati. On oksidira boju i otklanja simptome svraba, crvenila i alergije, tako da ćete se posle toga bolje osećati.

Pre nego što kupite hipermangan posavetujte se sa lekarom, zbog mogućih alergijskih reakcija. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.