Potopila je sunđere u SIRĆE i rešila OGROMAN problem - ovaj trik će ti drastično OLAKŠATI ŽIVOT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 14:34

Potopila je sunđere u SIRĆE i rešila OGROMAN problem - ovaj trik će ti drastično OLAKŠATI ŽIVOT! (VIDEO)

Ko bi rekao da je toliko lako...

Iako bi po nekoj logici sunđeri koje koristiš za pranje sudova trebalo da budu sami po sebi čisti, to baš i nije tako. U toku čišćenja, naravno da će ostati neki tragovi od hrane, a poznato je da su upravo zbog toga, sunđeri odlična podloga za razvoj bakterija.

Kako ne bi bespotrebno bacala sunđere, dovoljno je da ih jednom ili dva puta nedeljno dezinfikuješ, a mi ti donosimo čak dva laka načina za to:

Prvi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaista jednostavan - ukoliko imaš mašinu za pranje sudova, dovoljno će biti da sunđere ubaciš na gornje rešetke i pustiš mašinu. Ne brini, neće se raspasti.

Drugi sistem uključuje vodu, sirće i mikrotalasnu. Tačnije, u činiju koja je predviđena za mikrotalasnu, sipaj malo sirćeta, potopi sunđere i ubaci ih u aparat, na oko dva minuta.

Ukoliko nemaš mikrotalasnu, isti princip možeš da primeniš tako što ćeš umesto u mikrotalasnu, sunđere staviti u neku šerpicu sa vodom i sirćetom i pustiti da voda provri.

Evo kako to izgleda u praksi:

#cleantok #cleanwithme #amazonfinds #cleaning #housekeeper #@scrubdaddy #cleaningtiktok #sanitize #messytiktok #scrubdaddy

♬ sonido original - Vanesa Amaro ♥️

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.