Posni ručak PUN VITAMINA i vlakana, košta 200 dinara - Ideja za najbrži KUVANI kupus pravo iz BAKINE kuhinje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 10:46

Posni ručak PUN VITAMINA i vlakana, košta 200 dinara - Ideja za najbrži KUVANI kupus pravo iz BAKINE kuhinje

Lagani ručak koji prija i u letnjim i u zimskim danima. Pun je vitamina, minerala i vlakana, pa osim što će vas zagrejati tokom ovih dana, dodatno će ojačati i vaš imunitet. Idealan ručak na kašiku.

Potrebno je:

Priprema:

Kupus iseći na kocke krupnije staviti pola u šerpu, a povrće iseći na kolutove ili kocke pa staviti u sredinu šerpe na kupus i pokriti drugom polovinom kupusa. Dodati papriku zelenu i list celera ili peršuna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naliti vodom do pola i staviti da se kuva oko 45 - 50 min. Dodati začina i paradajz kad se kupus skuva. U tiganj sipati malo ulja, dodati brašno i seckan beli luk malo propržiti. Dodati alevu papriku i odmah skloniti sa ringle i sipati u kupus. Probati ako treba dodati soli. Naseckati još malo peršunovog lista. Ostaviti da vri minut, dva i isključiti ringlu .Naš ručak je gotov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.