Posle svadbe, stigao nam je paketić od moje SVEKRVE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZANEMELI OD ŠOKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:43

Posle svadbe, stigao nam je paketić od moje SVEKRVE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZANEMELI OD ŠOKA!

- Počela sam da shvatam da bi moja svekrva želela da ona bude ta koja se udala za mog supruga - otpočela je svoju ispovest korisnica sajta.

Užasnuta mlada podelila je na Reddit-u priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidela ona koju je bračni par pred venčanje izabrao.

- Pre nego što smo se venčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspela sam da nabavim delove bačvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz prve pivare koju smo zajedno posetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila opsednuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme.

Međutim, mama nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umeša i sama obezbedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uznemirila mladu.

- Pre nekoliko nedelja, moja svekrva pitala je mog muža koja veličina prstena mu odgovara, on joj je odgovorio, i nastavio svojim putem. Kada sam došla kući s posla, našla sam mali paketić namenjem mom mužu. Budući da ništa nije naručio, pomislili smo da je reč o zakasnelom svadbenom poklonu. Kad je otvorio paketić, našao je poruku od svoje majke i muški prsten.

- Videla sam ovaj prsten i pomislila na tebe - napisala je svekrva, i dodala:

- Mislim da daleko više odgovara tvom stilu nego burma koju imaš.

Bračni par bio je složan u tome da prsten treba da vrate majci. Međutim, ni to nije bio kraj priče.

- Kada smo sledeći put otišli kod nje, ja zaista nisam želela da razgovaramo o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama - otkriva mlada u svojoj ispovesti.

Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan.

- Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne, i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.